Tervetuloa tutustumaan Elävä Sana -seurakuntaan eli ESY:yn ja Jeesukseen!

Mikä saa noin 300 ihmistä osallistumaan seurakuntaan nimeltä Elävä Sana eli Esy, Helsingin Itä-Pasilassa? Varsinkin, kun olemme niin erilaisia.

Meillä on erilaisia äidinkieliä, esim. suomi, ruotsi, englanti, somali, viro, venäjä ja ranska. Olemme eri-ikäisiä, erinäköisiä, eripituisia – meillä on erilaiset koulutukset ja erilaiset työt. Olemme sinkkuja, naimisissa tai yksinhuoltajia. Liikumme autoilla, busseilla ja junilla, kävelemme, juoksemme ja poljemme fillareilla. Miksi olemme mukana juuri tässä seurakunnassa?

Meillä kaikilla on jotakin yhteistä: olemme tietysti ihmisiä, mutta meillä kaikilla on myös oma henkilökohtainen suhde elävään Jumalaan! Miten se on mahdollista? Vastaus on tämä: Jumala on lähettänyt oman poikansa, Jeesuksen Kristuksen, luoksemme. Uskomalla Häneen ja Hänen Elävään Sanaansa, Raamattuun, saat Jumalaan yhteyden.

Näiltä sivuilta löydät lähempiä tietoja siitä, miten yhteys elävään Jumalaan voi toteutua sinun elämässäsi. Löydät tietoja meistä, seurakuntamme toiminnasta ja evankeliumista. Evankeliumi tarkoittaa hyviä uutisia Jeesuksesta Kristuksesta, Jumalan Pojasta!Esyn ajankohtaiset tapahtumat löydät täältä:Elävä Sana -seurakunnan eli ESY:n tapahtumat.Lue tästä Esyn uusin tiedotuslehti:

Esy News 3/2014


Esy News 2/2014

Esy News 1/2014Esyn ohjelmat Tv7 ja Tv7Plus -kanavilla


Esy Flow Tv7:lläJoka toinen keskiviikko klo 21.15

Tule seuraamaan, mitä Pyhä Henki tekee herätyksen keskellä Elävä Sanan seurakunnassa. Ohjelmassa on mukana Pyhän Hengen innoittamaa ylistystä, opetusta, haastatteluja ja parantumisihmeitä.


Katso ohjelma-ajat ja aikaisempia jaksoja täältä: Esy Flow


Esy Live Tv7Plus -nettikanavalla


Suoria lähetyksiä Esyn viikkojuhlista, Helsinki 20+ -nuortenilloista ja muista Esyn tapahtumista.


Katso lähetysajat ja menneitä lähetyksiä tästä: Esy LiveSeuraa Esyä Facebookissa: Esy News
Tue Esyn tekemää media- ja lähetystyötä!

Ole mukana tavoittamassa tuhansia tässä maassa ja maan rajojen ulkopuolella tukemalla Elävä Sana -seurakunnan tuottamia netti- ja tv-ohjelmia. Sinun tukesi mahdollistaa sen, että lukemattomat ihmiset saavat kuulla evankeliumin ja kokea Isän rakkauden kosketuksen Esyn ammattitaitoisesti tuotettujen televisio-ohjelmien ja suorien nettilähetysten kautta.

Osoita tukesi suoraan Elävä Sana -seurakunnan pankkitilille:

Saaja Elävän Sanan yhteys ry
Tili: 572333-228102 viite 1371
IBAN: FI50 5723 3320 0281 02
BIC: OKOYFIHH

Tue soittamalla lahjoituspuhelimiin:

0600 - 17550 (Puhelu maksaa 20,28 euroa + pvm)
0600 - 15080 (Puhelu maksaa 10,26 euroa + pvm)

Luvan saaja: Elävän Sanan Yhteys ry; Myöntäjä Poliisihallitus Arpajaishallinto; Rahankeräyslupa no POL-2014-8114 myönnetty 20.10.2014; Voimassa 20.10.2014-14.10.2016; Alue: Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta; Varat käytetään: mediatyön kehittämiseen ja ohjelmien tekemiseen tv-kanaville sekä live nettilähetysten tuottamiseen; mediatyössä tarvittavan kaluston hankintaan ja henkilöstön koulutukseen, tarvittavan ohjelma-ajan ostamiseen sekä mediatyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen; lähetystyön tekemiseen valtakunnallisesti ja ulkomaille: lähetystyötä tekevien tiimien ja henkilöiden matkoista aiheutuneisiin kuluihin.


 

 


Voit olla mukana tekemässä Esyn mediatyötä myös osoittamalla tukesi PayPal:n kautta